Как да облекчите рефлукса със силата на храната Киселините са проблем,

...
Как да облекчите рефлукса със силата на храната Киселините са проблем,
Коментари Харесай

Смес с джинджифил против киселини

Как да облекчите рефлукса със силата на храната
Киселините са проблем, с който се сблъскват доста хора. Киселинният рефлукс е трудно положение, при което стомашните сокове се връщат назад в хранопровода, предизвикват пареща и изгаряща болежка, горчив усет, затруднено храносмилане. 

Ако не се облекчава, положението може да има отрицателен резултат върху тъканите на хранопровода, да аргументи повреждане на зъбите, неприятен мирис, проблеми с лигавицата в устната празнина. 

Има доста лекарства, които могат да ви оказват помощ да се справите с киселините, само че за какво да не опитате по натуралния метод?

Джинджифилът е една такава естествена съставна част, която има силата да потиска киселините и да успокоява рефлукса. В джинджифила се съдържат дейни субстанции, които балансират киселините и понижават въздействието им върху хранопровода. Подобряват храносмилането, потискат възпалението, паренето и изгарящата болежка. 

Ако комбинирате джинджифила с мед и лимон, резултатът ще е още по-добър. Тази прелестна примес е потребна освен при киселини, само че и за добър имунитет, здрава сърдечносъдова система, добър метаболизъм. 

Как да си извършите примес с джинджифил срещу киселини?

Нарежете един корен от джинджифил в тенджера с 1 литър вода. Кипнете водата на междинен към мощен огън. След като заври, намалете котлона на едва. Добавете 1 чаша прясно изцеден лимонен сок и 3-4 супени лъжици мед. 

Разбърквайте сместа няколко минути, до момента в който се хомогенизира добре. Свалете от котлона и охладете. Взимайте по 2-3 супени лъжици от сместа няколко пъти дневно, с цел да успокоите киселините. Добре е да приемате сместа на гладно. 

източник: az-jenata.bg
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР